Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



super awesome! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3003325420690499269\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nisahazmee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nisahazmee.blogspot.com/\x26vt\x3d1264048072157438458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
terharu sgt2
Saturday, January 22, 2011 | 8:38 AM | 0 vanilla(s)

sabtu
22/1/2011

last day aku di sekolah dan asrama SAMSMEL
parents aku amik pkol 9 malam
sblom tu , 
aku,teha,ain n syaza anta brg kat dpn
time tuh tbe2 teha nangis
aku dah tekat x nak nangis
than , kbetulan plajar asrma mkn pkol 9
mmg rmai lah time tu
ramai yg bratur nak salam aku (time ni sedih gile , tp ak tahan je  )
than , time tgh salam 
tbe kak syila n kak fatin ckp wan nak jmpe
aku pon tros lah pegi kat taman herba tuh
than wan ckp

wan : nisa ko nak pndah ke? cam x caye je..(time ni syukri bubye aku..)
aku : mmglah aku pndah , parents aku dah smpai da ni
wan : weyh , sedih..nak ngis kot
aku : hish ko ni , x yah lah sedih2..nnti aku dtg lgi
wan : emm..ye lah..ha ! ni hairi pesan kat aku sroh ckp kat ko
aku : ape?
wan : hairi ckp dye minta maaf klau ade buad salah silap kat ko
aku : owh ..ok , ckp kat dye aku minta maaf jugak
wan : sabar lah dulu..x abis lagi
aku : haha...ye2..lagi hairi ckp ape?
wan : hairi ckp jaga diri baik2 kat sane n kalau da skola kat sane jgn lupe kwn2 kat sini n dtg lah tgk2 ktorng kat samsmel . pendek kate hairi sruh ko dtg tgk dyelah..
aku : owh .. haha..ko pon wan , mrepek je ..okeyh2..aku x kan lpekan korng sume..aku jnji..okeyh la weyh..mak aku dah lme tggu tu..
wan : okeyh..bye..jgn lupe aku tau
aku : ye2...aku x kan lpekan korng sume..nnti kirim salam kat hairi tau..
wan : okeyh...

than aku pon nak blah..
aku bubye lah wan gn syukri
n tibe2 aku tenampak hairi
ade ke patot k.syila tarik tgn aku n suruh bubye
than aku pon teros naik kereta..
time tu ckgu peja suloh2 lampu arah krete ak
than aku bla n satu dm tu bye2 aku..(prasan)tp btol ape..
terharu sgt2 korng

pape pon aku sayang sume kwn2 aku
aku jnji tak akan lupekan korang sampai bile2 :)
sayang korng sgt2



for hairi , thnxx sgt2 coz sudi jdi mmber baek aku
ko tau perasaan aku an
terima kasih sbb faham aku ye
aku x kan lpekan ko n insyaAllah aku dtg tgk samsmel nnti
ko jage diri elok2 ye
salam alaik =)


& &
← Older | Newer →
Welcome;)


Hi. I'm hanisah an ordinary people. let's begin my story here okeyh ;) am i annoying bitch ?? is it ? so yeah !! =) Hate me? Go on then. Keep hatin' ♥
- Navigations is on the left. Hewhew ☺

super duper awesome ;)


my family and all my frends .
u'll always in my heart <3

credit ;)

» Designed by; We♥It » Background; Mr. Google