Welcome to my wonderland. FOLLOW? | DASHBOARD?



super awesome! ㋡ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3003325420690499269\x26blogName\x3d.\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://nisahazmee.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://nisahazmee.blogspot.com/\x26vt\x3d1264048072157438458', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ϟ Posts

ϟ Owner

ϟ Links

ϟ Stuffs
kem krs =)
Sunday, May 29, 2011 | 11:56 AM | 0 vanilla(s)

heyhey =)
lame x update kan..
okeyh , now nak story skit pasal kem KRS PERINGKAT NEGERI SELANGOR 2011 aritu


pergh ! mmg x rugi lah aku pergi
best pulak ;)
okeyh , ak gi 24 mei - 27 mei
kat tanjong karang kuala slangor
satu sch anyer anta 2 org wakil
meh sini aku cite satu pe satu..hehe

24 MEI 2011 (SELASE)
ckgu anta aku kat PPD n sume sch kumpul kat sane
tp yg kumpul ni just daerah petaling perdana
kirenye ktorng wakil daerah PP
than naik bas gi KUALA SLANGOR
time dlm bas uh , pergh , sume diam gile lah..
almaklomlah , masih x knl lagi kan
then , sampai2 uh tros pasang kemah

lps tu bhgikan group..
aku group 2 ..
tbe2 aku nmpak adibah n khalid
wa!! rndu giler kat dorng..happy kot time uh
mlm tu aku jmpe dorng n ktorng sembang2

25 MEI 2011 (RABU)
after sarapan...
tros masok dlm group nak jlnkan act.
semua wajib msokkan tudung dlm baju n wajib 24 jam pakai berey
ok , then ktorng mulekan 1st act iaitu alam sekitar
nme bosan kan..tp best ouh

ktorng naik lori !! hahaha , then bawak keliling sawah..
activiti ke2 masok air


ni lah yg paling terbaik
buat rakit n naik rakit
mmg stabil lah aku naik kan  , hahha
activiti ke3 oreintering

kne gune kompas...mcm explorace la jgk
n activiti ke4 ikhtiar hidup..
ktorng kene masak roti lilit bakar , ikan keli bakar n belut bakar 
terbaik lah !!!

26 MEI 2011 (khamis)
okeyh , ni sume activiti kering
activiti 1st keusahawanan

ktorng kene buat mee 
bukan goreng mee tau..tp buat mee yang wrne kuning uh
group aku pnyer pling mnjdi...
then activiti ke2 kawad 


terbaik lah ... abg n kakak faci uh sporting gile lah
aku kawad asyik t'gelak je kot , haha
activiti ke3 tempoh tanpa senjata(TTS)

ak suke gile yg ni
n lastly activiti ke4 tali temali n gadjet...

mlm tu pulak ade mlm kebudayaan ...
lawan ikut daerah...
best kot.. n mlm tu ktorng dpt t-shirt

27 MEI 2011 (jumaat)
pagi uh lps sarapan,... ktua daerah aku tnyer sape nak jdi wakil buat TTS time pnutupan
ape lagi , ak offer lah diri aku..
1 daerah just 2 org wakil, so aku gi gn mmber aku
yg ni lah pling best..
aku ingt just buat tts biase je... skali tok guru uh sruh ktorng pecahkan genting yg mcm kat bumbung tu
sorng pegang n sorng tumbuk smpai pecah
best giler doe
time pnutupan tu..
ktorng buat lah p'sembhn TTS , n tibe time nak pecahkan genting tu lah paling gmpak
sbelah aku dak laki daerah petaling prdane gak
naik same bas gn aku plak
yg si aziq ni over plak dye tumbuk smpai b'darah mnitik2 kat tgn dye
alhamdulillah aku pnyer pecah n ok je
lps tu... penyampaian hadiah...
daerah petaling menang kraf p'kemahan n malam kebuayaan t'baek
tp , yg pling best daerah aku mnang keseluruhan
pertaling perdane terbaek lah
n time nk blik , ktorng kne kumpul ikut daerah cmpur laki n pompuan
aku sembang gn haziq n farid
rpenye haziq tu dlu same sch kebngsaan gn aku lah...
ok , n time dlm bas lagi best
si farid n dak kecik uh asyik buat lawak je
lawak gile lah dorng uh
dah la ak dduk sbelah dak laki
time nak bgi hamper lah pling lawak
farid bagi samerate tp yg si kecik nih curik2 plak amik..
farid lah yg pling kesian... dye bgi orng tp dye x dpt untuk dri dye sndri
then dye ckp "x pe , ak sbagai ketua snggup b'korban "
hahah.. lawak lah dye ni
ak spanjang jalan tuh x tdor lngsong..
mne x nye sembang gn si farid uh t'gelak je keje
then , time dah nak sampai kat ppd lah sedih kot
bdak ni mntak maaf kat sume org klo de buat slh silap n si farid ni plak buad2 nangis..
pastu ktorng buat mcm2 tepuk untk kali t'akhir
mmg sedih lah wlaupun bru 4 hari knl..
pape pon korng the best lah
DAERAH PETALING PERDANA TERBAEK =)
SAYANG KORNG
 


& &
← Older | Newer →
Welcome;)


Hi. I'm hanisah an ordinary people. let's begin my story here okeyh ;) am i annoying bitch ?? is it ? so yeah !! =) Hate me? Go on then. Keep hatin' ♥
- Navigations is on the left. Hewhew ☺

super duper awesome ;)


my family and all my frends .
u'll always in my heart <3

credit ;)

» Designed by; We♥It » Background; Mr. Google